Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VidTut] [HD] Jak zwiększyć limit przesyłania filmów na youtube!

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I na huj to komu?

Może przydatne, ale co za imbecyl będzie nagrywał 10000h?

Tylko imbecyl nagrywający opowieści z minecraft.

OndteAw.png

Opublikowano

Gorzej jak ktoś ma 1mb a do tego już nie kręcą go nagrywania = ja.

Ale wiesz, może komuś się przyda..

Najlepiej udostępnij na komputerowych forach (komputerówki)

niektórzy będą Cię lubić, lubić za to :D

OndteAw.png

Opublikowano

Oh no... Po co to komu? Po za tym takie 10000h filmu pt" Jaki to jestem zajebisty- czyli Przygody Z Metina" lub inne "Poradnik Do Metina jak szybko i efektywnie expic - nabijanie 5 lvl w 10000h" a pozatym taki film jak sie leje pieska 333h to bedzie sie przesylal ... HMM! sadzac ze ma sie net 10 mb/s pobierania i 2 mb/s wysylania to jak taki przecietny "pszyiacjel kowalfki" bedzie WYSYLAC TEN FILM(nagrywajac frapsem[w hd] czyli 1 min -500mb ~ 166 godzin - 83333mb ~ 166 h- 833 godzin) liczac ze ma tak jak wyzej internet to powinien przesylac okolo 694 godzin wiec Powodzenia :) {moge sie pomylic !}

Jebnij - to nie bloi

Opublikowano

Oh no... Po co to komu? Po za tym takie 10000h filmu pt" Jaki to jestem zajebisty- czyli Przygody Z Metina" lub inne "Poradnik Do Metina jak szybko i efektywnie expic - nabijanie 5 lvl w 10000h" a pozatym taki film jak sie leje pieska 333h to bedzie sie przesylal ... HMM! sadzac ze ma sie net 10 mb/s pobierania i 2 mb/s wysylania to jak taki przecietny "pszyiacjel kowalfki" bedzie WYSYLAC TEN FILM(nagrywajac frapsem[w hd] czyli 1 min -500mb ~ 166 godzin - 83333mb ~ 166 h- 833 godzin) liczac ze ma tak jak wyzej internet to powinien przesylac okolo 694 godzin wiec Powodzenia :) {moge sie pomylic !}

Żałosna wypowiedź, tutaj na tym forum kręcą dużo długich tutów, let's playi i innych bajerów. Nikt normalnie nie wrzuca długich filmów na yt bez kompresji...

Opublikowano
Żałosna wypowiedź, tutaj na tym forum kręcą dużo długich tutów, let's playi i innych bajerów. Nikt normalnie nie wrzuca długich filmów na yt bez kompresji...

Up wierz mi zawsze znajdzie sie jakis dzieciak, ktory tak zrobi. Poszukaj na yt filmow ktore maja po 2/3 party i przez 10 min x 2/3 opowiadaja jakie to wspaniale scr zrobil dla pana Kowalskiego i musi opisac kim jest etc. Zobacz se takich filmow na jutub nie brakuje.

O JEZU PRZEPRASZAM JA NIE WIEDZIALEM ZE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK KOMPRESJA OSTATNIO NA KOMPIE BYLEM W 2004 R i nie BYLO CZEGOS TAKIEGO

Jebnij - to nie bloi

Opublikowano

Up wierz mi zawsze znajdzie sie jakis dzieciak, ktory tak zrobi. Poszukaj na yt filmow ktore maja po 2/3 party i przez 10 min x 2/3 opowiadaja jakie to wspaniale scr zrobil dla pana Kowalskiego i musi opisac kim jest etc. Zobacz se takich filmow na jutub nie brakuje.

O JEZU PRZEPRASZAM JA NIE WIEDZIALEM ZE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK KOMPRESJA OSTATNIO NA KOMPIE BYLEM W 2004 R i nie BYLO CZEGOS TAKIEGO

Jeżeli już taka osoba istnieje, i zobaczyła by ile się wgrywa, to by wpisała w google jak zmniejszyć wagę plików avi lub video.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...